Γαζή Άνθιμου 118 38221 Βόλος - T. 2421094000 -

Ουρολογικό

ΟυρολογικόΟυρολογικό

Το ουρολογικό τμήμα αποτελεί μια πρότυπη πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη ουρολογική μονάδα. Με το άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και  τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ασθενών, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε οξεία ή και χρόνια πάθηση του ουροποιογεννητικού συστήματος. Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των ουρολογικών παθήσεων, με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, έχει καταστεί δυνατή τόσο η μείωση της διάρκειας νοσηλείας των ασθενών όσο και η μεγαλύτερη ασφάλεια και επιτυχία στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κλινική διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ενδοσκοπικά τμήματα που υπάρχουν. Η αντιμετώπιση της υπερτροφίας προστάτη, γίνεται πλέον διουρηθρικά με την πιο σύγχρονη μέθοδο της εξάχνωσης  και η αντιμετώπιση της λιθίασης γίνεται ενδοσκοπικά με τη χρήση σύγχρονων ουρολογικών  laser.

 Στην ουρολογική κλινική αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα παθήσεων και περιπτώσεων ανδρική στειρότητας και ανικανότητας πραγματοποιώντας όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές εξετάσεις, triplex πεϊκών αγγείων, μέτρηση νυκτερινών στύσεων και σπερμοδιάγραμμα, καθώς και θεραπείες για την αντιμετώπιση προβλημάτων στύσεως και στειρότητας.

 Πραγματοποιεί πλήρη έλεγχο της λειτουργίας του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος και του πυελικού εδάφους, για τη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ακράτεια των ούρων κ.ά.

Πρόσφατα αποκτήθηκε έγχρωμος υπέρηχος με Triplex τελευταίας τεχνολογίας GE logic P6 με διορθική κεφαλή Biplane για κατευθυνόμενη βιοψία προστάτη.